De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe klanten.

Ontspanningsmassage Oss

Kom los van de waan van de dag met een ontspanningsmassage in Oss

De waan van de dag is iets waar veel mensen mee te maken krijgen en bestaat veelal uit veel stress en drukte. Je hebt je werk, je moet de kinderen naar school brengen of naar een sportclub en ´s avonds verwacht je gezin een fatsoenlijke maaltijd. Het is volstrekt logisch dat je het op een gegeven moment niet meer ziet zitten en je even de waan van de dag moet onderbreken. Dit kan met een heerlijke ontspanningsmassage in Oss. Even helemaal nergens meer aan denken, maar je enkel laten leiden door rust en ontspanning tijdens een ontspanningsmassage.

Welke soorten ontspanningsmassages in Oss?

Een van de ontspanningsmassages in Oss, is een hoofd-, nek- en schoudermassage. In deze regionen zul je vaak veel spanning voelen door stress en hierdoor kun je ook klachten ontwikkelen. Tijdens deze massage worden bepaalde drukpunten geactiveerd, wat de bloedstroom in de aderen versnelt en waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Niet alleen lichamelijk zul je hiervan opknappen, ook geestelijk brengt dit rust. Na de massage heb je weer energie en kun je er weer even tegenaan. Is de stress dusdanig hoog, dat je tegen een burn-out aanzit? Misschien dat een tactielmassage dan wel iets voor jou is. Tijdens deze zachte vorm van massage, wordt de aanmaak van oxytocine gestimuleerd. In de volksmond wordt deze stof ook wel het ‘gelukshormoon´ genoemd.

Deze massage zorgt ervoor dat je weer in contact komt met jezelf en bevordert daarnaast je algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Kom voor een ontspanningsmassage in Oss naar Praktijk Vitaal Oss

Ben jij wel toe aan een ontspanningsmassage in Oss? Bij Praktijk Vitaal Oss kun je terecht als je bepaalde gezondheidsklachten hebt, maar ook om te genieten van een ontspanningsmassage als je rust nodig hebt. Ik heb mij verdiept en ben getraind in diverse soorten massages. De massages die ik geef zijn ontspannend, maar daarnaast ook een weldaad voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Maak daarom een afspraak om te komen genieten van een heerlijke ontspanningsmassage.

Contact

Vul het contactformulier in via de knop op deze pagina indien je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.
Je kunt ook altijd gebruik maken van de telefoon of mail.

Voor meer informatie:

06 49764942

willeke@praktijkvitaal-oss.nl

Wanneer ik de telefoon niet meteen aanneem, dan ben ik waarschijnlijk in gesprek of in consult. Spreek een bericht in en ik bel zo snel mogelijk terug.

Praktijk Vitaal Oss - Picto