De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe klanten.

Willeke den Brok

Gespecialiseerd verpleegkundige in vrouwengezondheid, Orthomoleculair therapeut, coach en masseur

Na jarenlange ervaring als algemeen verpleegkundige en verpleegkundig opleider en coach in de Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ) ben ik op zoek gegaan naar andere uitdagingen. Daarbij vond ik het wel belangrijk om deze uitdagingen binnen de zorg te zoeken, omdat daar mijn hart ligt.

Vanuit mijn vrouw-zijn heb ik ervaren wat hormonen met je kunnen doen. Dit was voor mij de aanleiding om me verder te gaan verdiepen in de hormoonhuishouding. Als eerste heb ik bij Care for Women een aantal opleidingen gevolgd. Vervolgens kwam ik erachter dat een aantal massagevarianten een positieve invloed kunnen uitoefenen op de hormoonhuishouding. De belangrijkste hiervan is de Tactielmassage, die de aanmaak stimuleert van oxytocine, ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd.

Een waardevolle aanvulling is de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Vanuit deze opleiding heb ik geleerd om aandacht te geven aan de totale mens. Ik kijk niet alleen naar de lichamelijke en psychische klachten, maar ook naar alle mogelijke oorzaken. Bijvoorbeeld: vanuit voeding, geslacht, omgeving, erfelijkheid, levensfase, stressfactoren, gebruik van medicatie, etcetera. En wil je preventief aan de slag met je gezondheid, dan ben je juist ook van harte welkom in mijn praktijk. Gezond en actief blijven is een actueel onderwerp waar je zelf veel aan kunt doen.

Kortom: een holistische aanpak, omdat het naar mijn mening niet anders kan. Deze aanpak vertaalt zich ook naar mijn adviesplannen.

Ik werk vanuit de volgende invalshoeken:

  • Hormonen in balans

  • Orthomoleculaire zorg

  • Voedings- en leefstijladvies

  • Ontspanning (d.m.v. massages)

Met als resultaat: gezond en in balans.

Lees meer
Praktijk Vitaal Oss - Picto