De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe klanten.

Tactielmassage

Een massage voor rust en herstel

Tactielmassage is een zachte vorm van massage die de aanmaak stimuleert van oxytocine, ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Tijdens het masseren gebruik ik een lichte, vloeiende en ritmische aanraking. Hiermee stimuleer ik de huid waardoor het oxytocine hormoon vrijkomt. Ten eerste zorgt dit hormoon voor rust en herstel. Maar daarnaast heeft het hormoon een positieve invloed op je hele gezondheid: mentaal, emotioneel en fysiek.

Deze massagetechniek komt oorspronkelijk uit Zweden en wordt wetenschappelijk ondersteund. Deze behandelwijze is voor iedereen geschikt en het zorgt voor een diepe ontspanning.

Tot slot; tactielmassage geneest niet, maar zorgt voor een verhoging van de kwaliteit van leven.

Voor wie:

De massagevorm is voor iedereen geschikt die weer evenwicht in zijn of haar leven en gezondheid wil. Met andere woorden, het vergroot je lichaamsbewustzijn, het contact met je gevoel en met jezelf.

Voorbeelden van indicaties:

 • pijnklachten

 • burn-out klachten

 • hormonale klachten

 • slaapstoornissen

 • angsten

Werkwijze:

Mijn methode is gebaseerd op een natuurlijke manier van aanraking / massage. Daarom werk ik tijdens de massage met een vaste volgorde om de methode herkenbaar te maken. Dit geeft je een veilig en vertrouwd gevoel. Ik plaats mijn handen direct op de huid maar soms ook over de kleding heen. En vanzelfsprekend houd ik rekening met individuele behoeften en gesteldheid. Niet alle klachten vragen namelijk om dezelfde behandelwijze, met name als er sprake is van verhoogde pijn, angst of stress.

Belangrijk om nog te vermelden is dat de oliën die ik gebruik tijdens de massage plantaardig en geurloos zijn.

Tarieven tactielmassage:

 • Tactielmassage van 45 minuten: € 50,00

 • Tactielmassage van 30 minuten: € 35,00
  Bijvoorbeeld:

  • benen- en rugmassage

  • armen-, schouders-, hoofdmassage

Cadeautip:

Contact

Vul het contactformulier in via de knop op deze pagina indien je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.
Je kunt ook altijd gebruik maken van de telefoon of mail.

Voor meer informatie:

06 49764942

willeke@praktijkvitaal-oss.nl

Wanneer ik de telefoon niet meteen aanneem, dan ben ik waarschijnlijk in gesprek of in consult. Spreek een bericht in en ik bel zo snel mogelijk terug.

Praktijk Vitaal Oss - Picto